Gastenboek

Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je E-mail adres wordt niet gepubliceerd.
Om veiligheidsredenen slaan we je ipadres 110.154.96.63 op.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.
We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
16 berichten.
Lyda Goudriaan Lyda Goudriaan uit Veenendaal schreef op 23 oktober 2022 om 11:46
Hallo Dames en Heren Op 22 okt hebben jullie opgetreden op onze broodmaaltijd van de Bewoners Vereniging Poolster/Morgenster. Het was n Top avond. De bewoners en het bestuur van de vereniging hebben genoten van jullie optreden en gezelligheid. Dankjewel voor de muzikale avond. 🌹👍
Guus van Lexmond (Nootdweer) Guus van Lexmond (Nootdweer) uit Odijk schreef op 3 april 2022 om 14:18
Lieve dames..... Het was groots om met jullie te zingen (Shantykoor Nootdweer) op 2 april jl. in het Torenlaantheater in Zeist. De avond kon echt niet meer stuk. Bedankt voor jullie enorme enthousiasme. Voor herhaling vatbaar!!!!!
Sophia Heuvelman Sophia Heuvelman uit Veenendaal schreef op 7 november 2021 om 08:45
Afgelopen maandag was er een optreden van de Begonia,s. in Beekbergen voor gasten van de Johanitter vakantie week voor ouderen en chronisch zieken. Ik was daar als verzorgende en heb gezien hoe de gasten enorm hebben genoten het was een feestje wat een uitstraling en ondanks dat jullie koor niet compleet was klonk het prachtig. Een nadeel : het optreden was te kort!! Succes verder
Cultuurmakelaar Cultuurmakelaar uit Veenendaal schreef op 22 september 2021 om 08:49
Dank voor jullie optreden in de Cultuurfabriek. Het was een feestje!
Martine Brugman Martine Brugman uit Veenendaal schreef op 14 mei 2019 om 19:01
Kleurrijke Begonia's op bezoek bij Stichting Buitenzorg! Op de Open Dag in ons jubileum jaar. Feest, zon, gezelligheid en als kers op de taart, de Begonia's!. We hebben van jullie genoten. Wat een cadeautje!
Ellen Heinink Ellen Heinink uit Vianen schreef op 26 januari 2019 om 11:59
Lieve Begonia's, mede dank zij jullie hebben wij een schitterende avond beleefd tijdens het 65 jarig jubileum van het KVG. Fantastisch zoals jullie de groep mee kregen. Van begin tot eind een groot feest. Hartelijk dank namens bestuur en alle leden.
Lianne van der Bij Lianne van der Bij uit Veenendaal schreef op 24 april 2018 om 18:04
Hollandse avond op 20 april 2018: Beste Begonia's wat hebben jullie ons laten genieten van jullie spetterende optreden bij de kv SKF. De volledige zaal ging vanaf het begin uit z'n dak. Er werd meegezongen en gedanst! Bedankt voor jullie enthousiasme. Jullie hebben iedereen een zeer gezellige avond gegeven! We hopen jullie snel weer te zien.
Dilja Benschop Dilja Benschop uit Venlo schreef op 8 april 2018 om 08:52
Lieve Beginia's, Afgelopen 5 april hebben ik mee geswingd op jullie enthousiaste zingen en humoristische performance. Kortom, een uitstekend optreden afgestemd op de leeftijd van het publiek, al zien wij er ouder uit! Hartelijk Bedankt.
Interkerkelijke vakantie week voor ouderen Vianen Interkerkelijke vakantie week voor ouderen Vianen uit Vianen schreef op 4 juni 2017 om 10:56
Lieve dames, wij waren met een groep ouderen in hotel Hugo de Vries en jullie verzorgde daar voor ons een optreden op 18 mei. Wat heeft iedereen genoten van jullie zang, aankleding, aandacht en begrip voor onze gasten. Kortom jullie hebben onze mensen een onvergetelijke avond bezorgd. Hartelijk dank namens iedereen. Zeker namens de leiding.
Henry van Breenen Henry van Breenen uit Rhenen schreef op 29 maart 2017 om 20:13
Beste Begonia's Wij willen jullie uitnodigen voor de korenmiddag in Rhenen op zaterdag 13 mei. Vorig jaar waren jullie er ook bij en ik hoop dit jaar weer.
Joke de Waijer Joke de Waijer uit Oostkapelle schreef op 18 december 2016 om 19:01
Begonia,s gisteren 17 december 2016, enorm genoten van jullie optreden tgv de bruiloft van Cobi en Piet Swart. Jammer dat we zo ver weg wonen. We zouden jullie vaker willen zien en horen. Geweldig!!! Joke de Waijer
Wim Bakker Wim Bakker uit Millingen Aan De Rijn schreef op 15 november 2016 om 14:54
Dank voor een geweldig optreden in Groesbeek. Jullie zijn een welgemeende aanwinst voor het festival 'Kaft van het koren'. Bijzonder aardige en bovengemiddeld muzikale dames. Top!
Gerrie Gerrie schreef op 30 oktober 2016 om 09:57
Prima optreden gisteravond i.v.m. jullie 15 jarig jubileum. Veel belangstelling en het was super gezellig. Ik was zo enthousiast dat ik graag bij jullie op het podium wilde springen. Super ga zo door en graag tot ziens.
Hans Hendriks Hans Hendriks uit Son en Breugel schreef op 14 april 2016 om 07:48
Beste dames van De Begonia's. Afgelopen zondag, onder de toren in Amersfoort, hebben wij jullie horen zingen en zien acteren. Met jullie, enigszins, uitdagende panter outfit en ondeugende teksten waren jullie misschien wel het leukste koor van het Amersfoorste Smartfestival. Op naar Son ??? 1e of 2e weekend van Juni 2017 '' LAAT SON IN JE HART ''
Kulturhus De Leyenstein Kulturhus De Leyenstein uit Kerkdriel schreef op 8 maart 2016 om 11:14
Wat een prachtig optreden was het; kleurrijk en verrassend, ook de muziek was een goede aanvulling. Wij hebben heel erg genoten. Dankjewel en we nodigen jullie zeker nog een keer uit.
Herman Herman uit Veenendaal schreef op 30 januari 2016 om 15:58
Wat een super gezellige avond bij Nakoyashi. Een top optreden van de Begonia's.